субота, 3 травня 2014 р.

Тиждень молодіжної книги

В квітні місяці сільська бібліотека провела тиждень молодіжної книги. Цікавими і змістовними виявилися такі заходи : День відкритих дверей "Віват ,книга!".На плакаті Ткач Андрій,Ткаченко Ліза,Пшик Максим,Сакун Олександр залишили назви прочитаних ними книг; міні - опитування "Книга,яку я читаю зараз".Ткач Андрій ознайомив присутніх користувачів з любовним романом англійськоі письменниці Ребеки Уінтерз "Подруга плейбоя"; читацький паркан висловлювань "Бажаю рідному селу...",де Сакун Олександр розповів про історію нашого села,а Люлька Олександр і Сидоренко Стас побажали селу Софіївці квітнути і зростати на радість людям; круглий стіл "Чорнобильські дзвони", куди була запрошена вчителька украінськоі мови та літератури Барановська Любов Григорівна. Вона нагадала юнацтву про Чорнобильську катастрофу та іі наслідки, бібліотекар ознайомила з книгою свідчень "Чернобыль.Дни испытаний", Ткач Андрій і Ткаченко Ліза зачитали вірші про Чорнобильське лихо.





До 200 - ліття від дня народження Тараса Шевченка відбулася літературна година "Останнім шляхом Кобзаря", на якій вчитель української мови та літератури Барановська Любов Григорівна розповіла про історичну мудрість великого Кобзаря та його геніальний талант, а бібліотекар представила виставку - вшанування "Тарас Шевченко - любов і святиня українського народу".Ткаченко Ліза розповіла про збірку "Три літа", Ткач Андрій напамять розповів" Заповіт." Далі бібліотекар провела літературну вікторину "Творчість Тараса Шевченка". Активно відповідали на запитання Ткач Андрій,Ткаченко Ліза,Заєць Сергій,Сакун Олександр.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Відкритий урок читання

В рамках обласного відкритого уроку читання 30 вересня в сільській бібліотеці відбулась екскурсія до бібліотеки для школярів молодшого віку...