субота, 19 березня 2016 р.

День всіх котів - 1 Березня.

В сільській бібліотеці відбулася година цікавого повідомлення "День всіх котів - 1 Березня". Читачі молодшого шкільного віку дізналися багато цікавого про наших менших братів. Любов до кішок в усьому світі виявилася настільки великою, що їхні власники просто не змогли обійтися без спеціального свята для вусатих та смугастих. У результаті кожен рік 1 березня в дуже багатьох країнах відзначають Всесвітній день кішок. І хоча це свято ніде офіційно не затверджено, це не заважає цінителям мурлик вшановувати своїх вихованців. Нині у світі живе майже 400 мільйонів котів. Найбільше їх в Австралії..                                                                      
Не байдужими до своїх домашніх улюбленців виявилися і учні 1-4 класів. Волошина Віка розповіла вірш "Котик учить рідну мову" і повідала про свою кішку Муру. Щербина Даня розповів про своїх друзів: кішку Багіру і кота Матвєя, і наголосив, що тварини також мають свої права на безпечне життя. Євдокімов Ярослав розповів про свого котика Тімошку, який має великі вуса і активно ловить мишок. Мунтян Даня повідав про котика Мурчика і прочитав вірш "Боягуз". Далі бібліотекар ознайомила дітей з книжною виставкою "День всіх котів".










Немає коментарів:

Дописати коментар

Відкритий урок читання

В рамках обласного відкритого уроку читання 30 вересня в сільській бібліотеці відбулась екскурсія до бібліотеки для школярів молодшого віку...